

## MODULE 1. ARRT BUSINESS (9:00-11:30)

Time	Торіс	Speaker	Notes	
8:30 A.M.	In-person Option: Conference Room open			
ARRT Coordinators will facilitate ARRT member and FOSC/SOSC roll call in advance of Tri-Chair Review. All attendees (in person and virtual) please <u>sign-in online</u> Public Comment: Please sign up for in Zoom Chat box.				
9:00	Introductions & Review Actions Since Last Meeting	<ul> <li>Tri-Chairs:</li> <li>Beth Sheldrake (EPA),</li> <li>Brian McLaughlin (USCG), and</li> <li>Tiffany Larson (ADEC)</li> </ul>		
9:50	ARRT Committees Reports (10 min each)	<ul> <li>Wildlife Protection Committee</li> <li>Cultural Resources Committee</li> <li>Science and Technology Committee</li> <li>Statewide Planning Committee</li> <li>Regional Stakeholder Committee Task Force</li> <li>Tribal Committee/Task Force</li> </ul>		
	10:40 BREAK (10	MINUTES)		
10:50	Area Committee Reports; Requests for Support (10 min each)	<ul> <li>Arctic &amp; Western Alaska</li> <li>Prince William Sound</li> <li>Southeast Alaska</li> <li>Alaska Inland</li> </ul>		
11:30-1:00 LUNCH				
1:00	Alaska Railroad Corporation (30 minutes)	Matt Kelzenberg (AKRR)		
1:30	East Palestine, Ohio Train Derailment Emergency Response (30 minutes)	Mark Durno (Region 5 EPA FOSC)		
2:00-2:15 BREAK				

2:15	Alternate Planning Criteria (30 minutes)	Commander Matthew Richards (USCG)		
2:45	Department of Transportation, Pipeline and Hazardous Materials Safety Administration (PHMSA) (30 minutes)	Gabrielle St. Pierre (PHMSA)		
3:15 BREAK (10 min)				
MEETING CLOSE-OUT				
3:25	Public Comment (3 minutes each)			
	Please Sign Up via "Chat" in Zoom or with the QR code by end of lunch break (1:00)			
3:40	Review of parking lot issues & closing remarks			
4:00	Adjourn			